Jeg har kjælighetssorg...

Jeg visste at det måtte skje. Vi var ingen god match i lengden. Familie og venner gav oss toppen ett år. Og de fikk rett. Selv om vi hadde 10 helt fantastiske måneder sammen så ble det for trangt.
Takk for tryggheten du gav meg, for de fine stundene og for all varmen. Jeg kommer alltid til å tenke tilbake på deg og smile. Du var så bra!

Heldigvis er det ikke kjæresten min jeg prater om, men hybelen jeg bodde i. Jeg elsket den lille hybelen. Jeg har bodd i hybler før også. Men der har jeg måttet dele kjøkken. Denne hybelen var inkludert "kjøkken" og et helt fantastisk bad. Jeg stortrivdes der. Den var liten, elegant og stilig. Jeg kommer virkelig til å savne hybelen. Det jeg likte aller best med den var de store vinduskarmene der je kunne sitte og glane ut på fok. Jeg elsker å glane ;)
Nå har jeg fått meg en større leilighet. Og samboer. Og om ett par år kommer jeg sikket til å savne denne leiligheten. Den har en stooor balkong, og jeg har hundrevis av naboer som jeg kan sitte å glane på. Pluss en trygg og god (og flott) armkrok som jeg kan sitte i.  bloggbilder 023

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits