I <3 Nice

Min to-ukers sommerferie går mot slutten. Sukk. Så deilig det var å være student! Det er nesten så jeg vurderer å sette meg på skolebenken igjen - bare for å få 3 mnd med sommerferie.
Jeg skal ikke klage for jeg var veldig heldig med været denne ferien. Først en uke med strålende vær i Oslo, og så en uke med enda bedre vær i Sør-Frankrike. Vi bodde på et hotell i Nice, og tok noen turer til Cannes og Monaco (vi = meg og kjæresten). Jeg elsker Nice. Det har blitt en del utenlands- (og innemlands...)turer på meg i (HELE) mitt 25-årige liv, men jeg har bare vært to steder hvor jeg virkelig har følt meg hjemme. Og det er i Nice og Oslo. Jeg skal flytte til Nice når jeg blir "stor". Må bare bli litt rik først.
Kjæresten og jeg har kost oss med god mat, varm temperatur, deilig badevann, historiske bygninger og litt shopping. På Cote d` azur kan man få alt på en gang. Dette er min 3. gang i Sør-Franrike og jeg går (nok) aldri lei.


Vi fløy over Sveits og alpene...

nice09 001

Vi spiste deilig fransk løksuppe....

nice09 007Vi koste oss på hotellet som hadde fransk balkong og nydelig utsikt...

nice09 009
Vi tok toget og opplevde nye steder...
nice09 020Vi gikk i vakre parker....

nice09 038Og vi luftet tærne være i den varme sanden, på den nydelige blå stranden...

nice09 049Vi gikk kveldsturer....

nice09 081Vi spiste sjokolade...

nice09 069Og vi forelsket oss på ny...

nice09 117


Både i hverandre, og i byen... Vi er begge enige om at vi vil tilbake. Dessuten har de veldig god is. Den tilogmed SER god ut!


nice09 116JUMMY!!!!

Én kommentar

Joy

05.jul.2009 kl.21:02

Åhhh... Det ser ju bara så härligt ut - för en plats alltså! Dit vill jag också en dag...

Hur verpesjuk du än är så vill jag att du ska njuta av det, det att vara bara ni två på tu man hand, sena nätter och varma stränder. Och inte minst - att kunna äta med båda händerna fria... hehe. Det ni upplevt är en lyx för mig och Kenneth numera... Hur mysigt och underbart det än är att ha en en liten en så vill jag du ska tänka på det och njuta av "friheten". Stor kram lille vän!

Skriv en ny kommentar

hits